Omdömen

Köksrenovering och ytskikt i funkisetta på Gärdet

image.jpg

Min etta behövde fräschas upp och jag anlitade Domana under 2014 för:
-Målning av alla väggar och tak (som innan var ojämna och hade sprickor),
-Nya golvlister i hela lägenheten,
-Nytt klinker i hall,
-Renovering av litet kök (målning, klinkerläggning, montering av IKEA kök, inkoppling av vitvaror, egentillverkad sockel).

Eftersom köket är litet behövde skåp, sockel och bänkskiva anpassas, vilket snickaren gjorde väldigt snyggt. Tak och väggar är mycket noggrant slipade och målade. Domana slutförde uppdraget inom överenskommen tid och enligt avtalat pris. Jag är mycket nöjd med både priset och resultatet! Jag kan rekommendera Domana för liknande arbeten.

Gustav

Lägenhetsrenovering på Gärdet

kök..JPG

Vi anlitade Domana för att totalrenovera vår nya lägenhet. Allt från nytt kök och badrum till bredspackling, målning och slipning av golv. Vi är väldigt nöjda med resultatet! Vi kände att vi under byggprocessen hade bra och rak med Daniel och att han var lyhörd för våra önskemål. Hantverkarna var proffessionella och arbetade i högt tempo. Vi kan varmt rekommendera Domana.

 

Staffan

Renovering på Hallandsgatan 32, Södermalm

Vi är mycket nöjda me Domana's arbete med att renovera vår lägenhet. På tid, på budget och
med fin kvalité. Vi kan varmt rekomendera dem för andra

Mikael Stenqvist

Totalrenovering lägenhet Kungsholmen

20150215_180737.jpg

Det här var andra gången jag har anlitat Domana AB för renovering. Den här gången totalrenoverade vi en lägenhet på 138 kvm. Domana AB rev en vägg för att göra ett badrum större samt renoverade detta. De var bra att bolla idéer med kring planlösning. Ingenting var omöjligt för vi bilade om avloppet så att badrummet skulle passa oss. I köket rev i gamla köket och byggde nytt. Vi platsbyggde en köksö och de platsbyggde de sista skåpen så att de skulle passa perfekt. Alla väggar bedspacklades och målades. Samtliga golv slipades och lackades. Alla finsnickerier handmålades så att lägenheten kändes som ny. De drog om all el så att vi fick jordat överallt. Samtidigt satte de infällda spotlights i taket.

Allt detta enligt plan på 19 dagar!

Jag har även rekommenderat Domana AB till några av mina bekanda och de har också varit helnöjda.

Kristoffer

Villa Älvsjö

IMG_1997.JPG

Vi har anlitat Domana AB för spackling och målning av väggar och tak i hela villan, de har även lagt parkett i hela huset. Vidare så har de gjort ett badrum samt dragit om all el i huset. Samtliga medarbetare på Domana AB har varit mycket tillmötesgående avseende både tilläggsbeställningar och när det uppstått oväntade saker som vi inte förutsåg. Vi kommer absolut att tillfråga Domana AB för framtida renoveringsbehov!

Marcus

Badrumsrenovering, Stockholm

Jag är supernöjd med Domana. Jobbet blev mycket större än bara badrum. Domana gjorde hela lägenheten - kök, betongskivor, snickerier, målning, golv, rubbet! De är trevliga, Daniel är bra på att kommunicera, extremt duktiga hantverkare och ligger ok i pris. Kommer att anlita dem igen.

Charlotte

Badrumsrenovering danderyd

070.jpg

Nytt badrum på 3 veckor! Jag är supernöjd!
+ Plattsättning och och kakel blev över förväntan.
+ Hantverkaren var superduktig och fixade allt fån eldragning till plattsättning. Noggrann!
+Instämmer med Charlotta; Daniel är jättebra på att kommunicera.
+Mycket detaljerad offert vad som ingick i det fasta priset och vad som vid behov skulle komma på löpande timpris.
+Bra pris

Utifrån mina erfarenheter kan jag varmt rekommendera Domana. Kommer att anlita dem igen!

Madeleine Ymerson

Vindslägenhet södermalm : Badrum Ny planlösning och öppna upp till nock

Vi har anlitat Domana AB i två renoveringar. En badrumsrenovering och nu senast (ny lägenhet) två badrum samt större jobb med att öppna upp tak till nock samt totalt göra om planlösning inkl eldragning. Vi är väldigt nöjda med jobbet och hela renoveringen gick väldigt smidigt, Daniel är proffesionellt och så är även hans hantverkare. Vi skulle utan tvekan rekommendera Domana AB för framtida arbeten.

Josephine
* = Obligatoriskt fält*Jag godkänner att omdömen kommer publiceras.